Едно от най-очакваните заглавия през есенния телевизионен сезон е новият сериал на NOVA С река на сърцето“. Той се

...
Едно от най-очакваните заглавия през есенния телевизионен сезон е новият сериал на NOVA С река на сърцето“. Той се
Коментари Харесай

С река на сърцето с предпремиера в крепостта Баба Вида

Едно от най-очакваните заглавия през есенния ефирен сезон е новият сериал на NOVA „ С река на сърцето “. Той се снима в най-красивите кътчета на Видин и региона от началото на месец май и огромна част от продукционния екип се реалокира да живее там за интервала на фотосите, радвайки се на топлото посрещане и гостоприемството на местните жители. В знак на благодарност NOVA и продуцентска къща New Generation Films, с поддръжката на Община Видин, организират първата обществена прожекция във Видин, дни преди ефирната премиера на сериала.
В петък (9 септември) от 19:30 часа в пространството пред крепостта „ Баба Вида “ ексклузивно ще бъдат излъчени първите два епизода на семейната сага, която вълнува цялата локална общност в последните месеци. Непосредствено предипредпремиерата, феновете от Видин и района ще имат опция да се срещнат персонално с актьорите и екипа на новия сериал, да се снимат с тях и да получат подпис.

Зад филмовата продукция „ С река на сърцето “ стои екип от потвърдени професионалисти - главният оператор Андрей Андреев, главният сценарист Георги Тенев и композиторътВиктор Стоянов. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а продуцент - Светлин Нейнски.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР